Șoferii de autobuz din Iași, în grevă. Pentru a nu le crește salariile, primăria a adus alți șoferi Recomandat

Șoferii de autobuz din Iași, în grevă. Pentru a nu le crește salariile, primăria a adus alți șoferi

Greva şoferilor de autobuz din Iaşi a fost reluată miercuri dimineaţă, lucrătorii CTP cerând majorarea salariilor cu 30 la sută.

Directorul CTP, Cristian Stoica, a declarat că 12 autobuze au fost scoase totuşi la stradă pe traseele importante, fiind aduşi şoferi din afara companiei.

Citește și Protest spontan al şoferilor de autobuze de la transportul public din Iaşi. Ei solicită ca salariile să fie majorate la 4.000 de lei pe lună / Mihai Chirica anunţă că unul dintre „incitatorii” la protest va fi destituit
”Am reuşit să scoatem 12 autobuze pe cinci trasee, astfel încât să facem legătura cu liniile principale de tramvai. De asemenea, am convocat reprezentanţii salariaţilor şi sindicatelor şi le-am propus un calendar de negociere. Aceste negocieri sunt condiţionate de reluarea lucrului, nu putem negocia sub presiune”, a afirmat directorul Companiei de Transport Public din Iaşi, Cristian Stoica.

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a declarat că greva şoferilor de autobuze a fost declanşată de câţiva angajaţi ai companiei locale de transport, care i-au incitat pe ceilalţi şoferi, edilul susţinând că nu se negociază niciodată cu primarul Iaşiului bătând cu pumnul în masă.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.