Șofer strivit de cabină în Germania

Șofer strivit de cabină în Germania

Şoferul român strivit în cabina camionului în Germania avea 32 de ani şi era tatăl unui băieţel de 5 ani. Robi se întorcea acasă, în Sălaj, dar marţi a murit în condiţii cumplite, într-un acident pe autostradă. Totul s-a întâmplat în jurul orei 16:00, pe A6, între Sinsheim-Steinsfurt și Bad Rappenau (landul Baden-Wurttemberg).

Dombi Robert Csaba era şofer pentru un transportator din municipiul Zalău care aduce maşini second-hand din străinătate, în special din Germania. El a fost victima unui accident şocant. Impactul a fost atât de violent încât cabina în care se afla şoferul român a intrat doi metri sub osia spate a TIR-ului. Şoferul român a murit înainte de sosirea ambulanţei.

 

"Șoferul a fost prins în cabină şi imobilizat nu doar din cauza impactului, ci şi pentru că una dintre maşinile încărcate a venit peste el.", a declarat Michael Hess, comandantul pompierilor Sinsheim, citat de www.rnz.de.

Dombi Robert Csaba a împlinit 32 de ani în luna septembrie şi era originar din satul Panic (comuna Hereclean), scrie Sportul Sălăjean. Avea încă doi fraţi, dar el era cel mai mare. Avea un fiu de 5 ani.

 

Familia face eforturi ca trupul neînsufleţit să fie repatriat şi totodată se pregăteşte de înmormântare.

Prietenii şi cunoscuţii au făcut un apel umanitar pe reţelele de socializare, pentru ca oamenii cu suflet mare să ajute familia în aceste momente grele.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.