Șofer român s-a răstunat cu un camion în Austria. Poliția nu știe motivele

Șofer român s-a răstunat cu un camion în Austria. Poliția nu știe motivele

Un camion condus de un tânăr român s-a răsturnat din motive necunoscute, în Saint Michael (Salzburg), Austria. Șoferul a fost rănit.


Pompierii voluntari din St. Michael au fost chemați luni dimineață la un accident de camion. Șoferul român a suferit răni de grad nedeterminat.

Luni, la ora 11.13, pompierii voluntari de la St. Michael au fost nevoiți să intervină la un accident de camion pe drumul de exploatare Murtal, în apropiere de Schotterteich. Un camion încărcat cu grafit de la mina din apropiere, din Kaisersberg, părăsise drumul dintr-un motiv rămas încă necunoscut și căzuse peste terasament.Austria.

Tânăr român, rănit după ce camionul pe care-l conducea s-a răsturnat în condiții misterioase

Camionul s-a oprit pe o parte. Cu ajutorul primilor oameni sosiți la fața locului, șoferul român, în vârstă de23 de ani și care locuiește în Austria Inferioară, a reușit să iasă din vehicul printr-unul dintre geamuri.

Șoferul a suferit răni de grad nedeterminat și a fost transportat la spitalul Kalwang de către Crucea Roșie. În zona accidentului au fost necesare închideri de drumuri și devieri pe durata lucrărilor de curățare.

Accidentul se petrece la câteva zile după ce un alt camion condus de un român a ajuns în șanț, din motive miserioase. Șoeaua N355, între localitățile Pervijze (Diksmuide) și Ramskapelle (Nieuwpoort) a fost închisă lune trecută, timp de câteva ore, deoarece un camion de mari dimensiuni s-a răsturnat în șanț. Șoferul român a scăpat nevătămat, ca prin minune. (stiridiaspora)


CEFIN STRATEGIA PENTRU 2023


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII EP.07

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.