Șofer român, pe drumurile din Germania cu un camion aproape complet ruginit

Șofer român, pe drumurile din  Germania cu un camion aproape complet ruginit

Un șofer român de camion i-a șocat pe polițiștii din Germania prin starea deplorabilă în care se afla camionul său: vehiculul era aproape complet ruginit.


Totul a început vineri după-amiază, după ce un camion înmatriculat în România a rămas blocat sub un pod feroviar în Mittelherwigsdorf. Șoferului vehiculului nu i-a păsat prea mult de cele întâmplate, astfel că a dat înapoi și a părăsit locul accidentului.

Martorii au raportat incidentul la poliție și o patrulă l-a găsit pe fugar la intrarea în Zittau, potrivit unui comunicat al autorităților.

Deoarece camionul DAF se afla într-o stare dezastruoasă, și nu numai din cauza accidentului, anchetatorii din Zittau au chemat experții de la Poliția Rutieră. Inspectorilor nu le-a venit să creadă în ce stare deplorabilă era camionul, sursa citată menționând că rar "au mai întâlnit o asemenea găleată de rugină”.

În urma verificărilor, inspectorii au constatat mai multe fisuri la șasiu și uzură la aproape fiecare piesă. Practic, totul era ruginit. Un expert a certificat apoi starea tehnică dezastruoasă a camionului, după care acesta a fost scos din circulație.

Șoferul român în vârstă de 44 de ani și angajatorul său vor fi amendați.

Totodată, prejudiciul pentru avarierea podului este estimat la aproximativ 10.000 de euro. 

Mai multe imagini AICI


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06


HOLLEMAN AGABARITIC

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.