Şofer român de camion strivit de cabină într-un accident, în Italia Recomandat

Şofer român de camion strivit de cabină într-un accident, în Italia

Gheorghe Buzura este șoferul român de camion care a murit luni dimineață în terifiantul accident rutier din Laces, regiunea Trentino-Alto Adige. Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, locuia de peste treizeci de ani în Trentino. În urma lui, rămâne un băiețel de 11 ani care va creşte fără tată.

Evenimentul tragic a avut loc luni, 19 iunie, în Laces, o comună din provincia Bolzano, regiunea Trentino-Alto Adige, unde șoferul român de camion Gheorghe Buzura, în vârstă de 51 de ani, și-a pierdut viața în urma unui accident rutier.

Gheorghe Buzura locuia în Trento și lucra la o companie de transport din Trentino. A ieșit de pe drum cu camionul frigorific de livrare de alimente, ajungând în albia râului Plima. Accidentul a avut loc luni dimineața devreme, în Val Martello.

Ajunși rapid la locul accidentului, salvatorii n-au mai putut face nimic pentru șoferul român, găsit strivit în cabină.

Conform anchetei, șoferul, angajat de trei luni al companiei de transport Avio, a lui Diego Cristoforetti, terminase livrările într-un magazin Martello. Camionagiul se pregătea să ajungă la alte puncte de vânzare când, ajuns în apropierea unui pod peste Rio Plima, pârâul care străbate valea, din motive încă neclare a ieșit de pe drum și a căzut de pe un pod câțiva metri. Camionul a aterizat cu roțile în sus în albia pârâului.


VERSUS S03E01


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.