Șofer român de camion prins când fura combustibil de la un coleg tot român Recomandat

Șofer român de camion prins când fura combustibil de la un coleg tot român

Un șofer român de camion care staționa într-o parcare pe marginea unei autostrăzi din Anglia a surprins un coleg, tot român, care încerca să-i fure motorina din rezervorul camionului.

El a fotografiat camionul hoțului și l-a filmat când fugea din parcare, târând după el furtunul cu care fura combustibil. A postat apoi imaginile pe mai multe grupuri de Facebook ale camionagiilor români.

„Salut, colegi! Haideți să îl facem cunoscut pe domnul. L-am prins la rezervor cu furtunul întins să îmi golească rezervorul în parcarea de pe M4 Reading. A fugit cu furtunul după el. Vă salut! Drumuri bune și aveți grijă!”, a scris șoferul român de camion.

Reacțiilor șoferilor români nu au întârziat să apară și mulți dintre ei au recunoscut camionul hoțului, înmatriculat în Argeș.

„Degeaba ai anunțat poliția, a încercat și la mine acum un an, pe M2, am anunțat poliția și nimic. El în continuare stă mereu parcat la Thurrock”, a scris un șofer.

Un altul a publicat în comentarii o listă cu numere de înmatriculare, majoritatea din Argeș și Dâmbovița, culoarea și marca vehiculului, cu camioane care au fost prinse când șoferii lor furau motorină în parcările din Europa.

Autocamionul surprins acum în Anglia aparea și el pe listă.



TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII EP.07


FORD TRUCKS 3000

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.