Șofer român de camion, mort pe o autostradă. Nu ar fi purtat centură Recomandat

Șofer român de camion, mort pe o autostradă. Nu ar fi purtat centură

Un șofer român de camion, în vârstă de 43 de ani, a murit, marți, 28 iunie, pe A13 în sectorul Elbeuf din Franța, după ce camionul său s-a izbit de o dubă.

Un accident în care au fost implicate un vehicul greu de marfă și o dubă s-a produs marți pe A13, în jurul orei locale 12:30, pe sensul Paris-Caen, la ieșirea Maison brûlée. Furgoneta s-a stricat cu câteva clipe înainte și a oprit pe banda dreaptă. Șoferul acesteia, singur la bord, a coborât și și-a găsit refugiu în spatele barierei de securitate. Camionul românului, care sosea din spate, a izbit puternic duba.

Ajunși la fața locului, pompierii au fost nevoiți să descarcereze șoferul român, aflat în stop cardio-respirator, din cabina TIR-ului. Încercările de resuscitare au eșuat, iar șoferul român a fost declarat decedat de paramedici. Șoferul dubei a fost transportat la centrul spitalicesc Elbeuf.

Conform primelor constatări ale jandarmilor, „șoferul român de camion nu purta centura, care era prinsă la spate. Au fost prelevate probe de sânge pentru analize toxicologice”.

Accidentul și intervenția serviciilor de urgență au provocat încetiniri semnificative pe A13, relatează Bison Futé. Puțin înainte de ora locală 14:00, între Grand-Couronne și La Londe au fost semnalate peste cinci kilometri de blocaje în trafic. De asemenea, pompierii au sfătuit șoferii să evite zona. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.