Șofer român de camion, mort după impactul cu un alt camion. Nu a frânat Recomandat

Șofer român de camion, mort după impactul cu un alt camion. Nu a frânat

Un șofer de camion în vârstă de 49 de ani, care a rămas blocat în cabina camionului, și-a pierdut viața. Accidentul a avut loc la ora 19.00. 


Șoferul camionului cu numere de înmatriculare românești, în vârstă de 49 de ani, care a rămas blocat în cabina camionului său după ce acesta s-a ciocnit cu un alt vehicul greu pe Autobrennero, la scurt timp după poarta de taxare Trento Nord, în direcția Modena, nu a supraviețuit accidentului.

Accidentul a avut loc vineri, 10 noiembrie, în jurul orei 19.00.

Accidentul a fost cauzat de o coliziune între cele două camioane, cu șoferul prins înăuntru, care a părut imediat foarte grav. Încercările și manevrele de salvare pentru a-l duce pe bărbat în viață la spital au fost zadarnice.

Pe lângă pompierii permanenți de la Trento, la fața locului s-au deplasat și poliția rutieră și angajații de pe A22 pentru a efectua constatările, a reconstitui dinamica și a gestiona traficul cu cozi lungi pe sensul de mers spre sud, care s-au format în urma accidentului.

Celălalt șofer, un bărbat de 50 de ani, tot român, implicat în accident a fost transportat la spitalul Santa Chiara din Trento, dar starea sa nu este din fericire gravă.

Cu puțin timp înainte, un alt accident grav, fără răniți, pe banda dinspre nord a A22 la Bolzano Sud. În jurul orei 16.20, o furgonetă s-a ciocnit cu mare viteză de un camion. Doar răni ușoare pentru șoferul vehiculului, deși habitaclul a fost pe jumătate distrus. Banda dinspre nord a Autobrennero a fost închisă timp de peste o oră, scrie Rainews.


CEFIN CAMION FEST


SCHMITZ OKTOBERFEST 2023

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.