Șofer român de camion căutat de poliție. A provocat un accident grav și a fugit Recomandat

Șofer român de camion căutat de poliție. A provocat un accident grav și a fugit

Accidentul a avut loc în jurul orei 3.15, cu puțin înainte de joncțiunea Rheda-Wiedenbrück. Potrivit primelor investigații ale poliției, un camion românesc a schimbat direcția de pe banda din dreapta pe banda din mijloc, chiar în fața unui șofer de 54 de ani din Gelsenkirchen.

Pentru a evita o coliziune din spate, șoferul autoturismului Audi A 6 Avant a trebuit să viraze la stânga. Vehiculul a derapat pe drumul udat abundent de ploaie și s-a izbit de bariera centrală a autostrăzii.
Șoferul mașinii a fost grav rănit și a fost dus la Spitalul Municipal Gütersloh cu o ambulanță. Autoturismul lui nu mai putea fi condus și a fost remorcat. Valoarea pagubelor materiale este estimată de polițiști la aproximativ 25.000 de euro. Un vehicul care venea din spate a condus prin resturile accidentului, dar a putut continua călătoria. Camionul din România nu a oprit la locul accidentului și și-a continuat drumul. Martorii sunt rugați acum să ofere poliției din Bielefeld informații despre evoluția accidentului și a camionului.
(libertatea.ro)


ETC IVECO GALATI


STAREA TRANSPORTURILOR-RADU DINESCU

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.