Șofer român de camion, aproape să fie linșat de prietenii unui tânăr pe care l-a accidentat Recomandat

Șofer român de camion, aproape să fie linșat de prietenii unui tânăr pe care l-a accidentat

Un accident rutier ce putea duce la o adevărată tragedie a avut loc în Italia, acolo unde un șofer român de TIR a lovit un tânăr pe motociletă într-o benzinărie. Conducătorul auto a fost la un pas să fie ucis de martori.

Accident rutier grav într-o benzinărie din Italia, acolo unde un șofer român de TIR a lovit un tânăr în vârstă de 17 ani pe motocicletă. Impactul s-a produs la intrarea într-o benzinărie în zona localităţii Oppeano. Românul a fost la un pas să fie linșat de prietenii băiatului, martori la accident.

Impactul care putea ducea la o adevărată tragedie s-a produs la intrarea într-o benzinărie din Italia în zona localității Oppeano. Totul s-a întâmplat atunci când românul a virat brusc de volanul camionului pentru a intra în benzinărie, pe sensul opus de mers.
În acel moment, din sens opus, un tânăr în vârstă de 17 ani venea pe motocicletă, însă șoferul român nu l-a observat, cel mai probabil din cauza soarelui ce bătea puternic, astfel că impactul dintre cei doi șoferi s-a produs.

În urma accidentului rutier, băiatul a căzut de pe motor și a suferit răni grav. (spynews)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.