Șofer român de camion, amendat de poliția maghiară după ce a distrus o barieră de cale ferată Recomandat

Șofer român de camion, amendat de poliția maghiară după ce a distrus o barieră de cale ferată

Procuratura regiunii Debrecen l-a amendat pe un șofer român, care a smuls bariera de la o trecere de cale ferată, care era lăsată în așteptarea trenului, pe drumul principal nr. 42 pe direcția Földes - Báránd.

În luna martie, românul și șeful său călătoreau într-un ansamblu rutier pe drumul principal nr. 42, pe direcția Földes - Báránd. Camionul condus de român se deplasa cu o viteză de 60-65 km pe oră.

Mergând pe drumul principal, cei doi români au ajuns la o trecere de cale ferată, care avea bariera lăsată jos, în așteptarea trenului. Cu toate acestea, camionul condus de șoferul român nu a oprit la semnalele sonore de la trecerea de cale ferată și a lovit, din plin, bariera lăsată, care s-a rupt. După incident, șoferul român nu a oprit și nu a anunțat poliția despre cele întâmplate. Mai mult, și-a continuat liniștit drumul, relatează origo.hu.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în incidentul produs de șoferul român, încă siguranța traficului feroviar a fost pusă în pericol, întrucât trecerea de la nivelul căii ferate a rămas nesigură. Agenții de poliție din Püspökladány au investigat cazul, iar procuratura regiunii Debrecen l-a trimis în judecată pe șoferul român, acuzat că a pus în pericol siguranța publică. Mai mult, românul a fost amendat pentru distrigeri și a rămas și fără permis de conducere. ()stiridiaspora

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.