Șofer român de camion a lovit mortal un tânăr și nu a oprit. Cum a explicat? Recomandat

Șofer român de camion a lovit mortal un tânăr și nu a oprit. Cum a explicat?

Un tragic incident a avut loc vineri dimineață, 23 februarie, puțin după ora 7:00 dimineața, la Bussana (Sanremo), când un elev de 17 ani a fost lovit mortal de un camion cu număr de înmatriculare românesc. Șoferul a fugit de la locul accidentului.

Incidentul s-a petrecut în apropierea rampei de acces spre strada Valle Armea, unde băiatul, însoțit de sora lui de 15 ani, se îndrepta către școală, relatează rotalianul

Șoferul camionului, care transporta țevi de oțel, a fugit de la locul accidentului.

Motivele pentru care a ales să fugă nu sunt încă clare, fiind posibil ca acesta să se fi speriat sau să fi avut alte motive.

Autoritățile l-au identificat și reținut ulterior pe șofer, grație descrierilor camionului furnizate de un martor ocular.

La interogarea de către poliție, șoferul, cetățean român, a susținut că nu și-a dat seama de accident, precizând că tocmai terminase de livrat marfa la o companie locală.

În consecință, camionul a fost confiscat, iar șoferul a fost transportat la spital pentru efectuarea examinărilor medicale standard.

Victimele, amândoi elevi, domiciliați în Triora, regiunea Liguria, tocmai coborâseră din autobuz și se îndreptau spre școală.

Echipajele de urgență le-au acordat primul ajutor pe loc și i-au transportat de urgență la spitalul Borea din Sanremo, în cod roșu.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.