Șofer român de betonieră filmat când căra în tomberon cadavrul unei fetei pe care o ucisese Recomandat

Șofer român de betonieră filmat când căra în tomberon cadavrul unei fetei pe care o ucisese

Românul în vârstă de 64 de ani a lovit-o în cap de 20 de ori cu un fierăstrău electric pe victima lui, apoi a pus-o într-un tomberon pe care l-a îngropat într-un parc.

Neculai Paizan a atacat-o pe Agnes Akom, în vârstă de 20 de ani, într-un container transformat în locuință în nord-vestul Londrei. Fata a fost găsită îngropată într-o zonă împădurită a terenului de agrement Neasden, ascunsă sub un morman de crengi și bușteni, la o lună după ce a fost dată dispărută, pe 11 mai anul trecut.

Trupul ei era înfășurat într-o pungă de plastic neagră, cu un cordon legat în jurul gâtului. Paizan, în vârstă de 64 de ani, a susținut că Akom i-a pus otravă într-o cafea cu gheață, că a părăsit containerul pentru a lua puțin aer și când s-a întors a descoperit că Akom a fost atacată. El a spus că a intrat în panică și a declarat în fața juriului din Old Bailey: „Am încercat să o duc în parc, să o pun într-un loc bun”. 

Paizan, care a lucrat ca șofer de betonieră, va fi condamnat luni la închisoare pe viață, pedeapsa obligatorie pentru omor. 

killer roman

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.