Șofer rănit după un accident pe autostradă. Încărcătura a blocat drumul

Șofer rănit după un accident pe autostradă. Încărcătura a blocat drumul

Şoferul unui autotren a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident petrecut miercuri seara pe autostrada A1, la kilometrul 44, în zona localităţii Vânătorii Mici, pe sensul de mers Bucureşti-Piteşti, după ce remorca tirului a intrat în balans şi a lovit parapetul care desparte cele două sensuri de mers.

„ISU Giurgiu a fost solicitat în această seară să intervină pe A 1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 44, pe sensul de mers către Piteşti, după ce un autotren cu remorcă a lovit glisiera mediană care desparte sensurile de mers pe autostradă, prelata remorcii s-a rupt şi, din cauza balansului, marfa din remorcă, respectiv vopsea lavabilă şi hrană pentru animale de companie, s-a împrăştiat pe carosabil. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD", se arată într-un comunicat de presă transmis de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu. Şoferul autotrenului, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a primit îngrijiri medicale la faţa locului. Conform Centrului INFOTRAFIC din cadrul Poliţiei Române, circulaţia rutieră a fost blocată pe benzile sensului de mers Piteşti - Bucureşti.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/soferul-unui-tir-ranit-in-urma-unui-accident-pe-autostrada-a1-trafic-blocat-dupa-ce-toata-marfa-din-remorca-a-ajuns-pe-asfalt-2139133

Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06


HOLLEMAN AGABARITIC

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.