Șofer profesionist român așteaptă de 15 zile într-o parcare din Franța după ce camionul s-a defectat

Șofer profesionist român așteaptă de 15 zile într-o parcare din Franța după ce camionul s-a defectat

Un șofer român de camion stă de 15 zile pe marginea unei șosele din Franța după ce TIR-ul s-a defectat, a fost reparat, dar s-a stricat din nou și nimeni n-a mai venit să facă ceva.


Potrivit midilibre.fr, marți, 9 iunie, în jurul orei 12.00, TIR-ul condus de Andrei, numele de pe plăcuța din parbrizul cabinei, s-a oprit în mijlocul șoselei, spre Castres, în Franța. A doua zi de dimineață o dubă de asistență a firmei angajatoare, din România, a venit la locul unde era rămas camionul lui Andrei, care ocupa un sens de mers. A durat 36 de ore până când TIR-ul a fost reparat și românul a putut pleca la drum din nou. Era 11 iunie.

După câțiva kilometri, camion s-a stricat din nou. Scotea un fum gros, iar șoferul român a tras într-un refugiu de pe marginea drumului, pe D612, la 2 km de Saint-Pons-de- Thomières.

Camionul este încă acolo, spune sursa citată, care l-a fotografiat miercuri seara. Și Andrei, în cabină, așteaptă ca cineva să vină să-l ajute întrucât nu poate părăsi TIR-ul, care e înmatriculat în Cluj.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.