Șofer profesionist: dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire Recomandat

Șofer profesionist: dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire

Șoferul unui autocamion s-a ales cu dosar penal după ce polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat-Vidin au descoperit că autocamionul se afla în atenția autorităților din Suedia.

„În data de 03.08.2024, în jurul orei 17.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat-Vidin s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de ieșire din țară, un cetățean bulgar, în vârstă de 40 ani, la volanul unui autocamion înmatriculat în Suedia, care circula pe ruta Bulgaria-Suedia. La controlul de frontieră, în urma verificărilor suplimentare derulate, s-a constatat faptul că mijlocul de transport figura în bazele de date ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autoritățile din Suedia în urmă cu doar o zi, la data de 02.08.2024”, a precizat Poliția de Frontieră într-un comunicat.

Autocamionul, estimat la o valoare de aproximativ 450.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.


MAN PRE-IAA AUSTRIA


SCHMITZ PRE-IAA 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.