Șofer mort, după ce camionul a căzut de pe un viaduct, de la 50 de metri Recomandat

Șofer mort, după ce camionul a căzut de pe un viaduct, de la 50 de metri

Grav accident, marţi seara, pe DN6. Un şofer a murit după ce autotrenul pe care îl conducea a ieşit de pe şosea şi a căzut de pe un viaduct, pe şoseaua dintre Orşova şi Drobeta Turnu Severin, în zona Padina.

Potrivit Centrului Infotrafic al Inspectoratului General al Poliţiei Române, autotrenul s-ar fi prăbuşit de la o înălţime de 50 de metri.

„Pe DN 6, între municipiul Orşova şi Porţile de Fier I, în zona viaductului Padina, judeţul Mehedinți, un autotren înmatriculat în străinătate a căzut de pe viaduct de la o diferenţă de nivel de peste 50 de metri, în zonă stâncoasă", transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

La faţa locului au intervenit echipaje de pompieri şi SMURD.

”Cu puţin timp în urmă, cinci echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentelor Drobeta Turnu-Severin şi Orșova au intervenit cu o autospecială de descarcerare, două autospeciale de stingere, o autospecială de intervenţie la dezastre şi o ambulanţă SMURD pentru salvarea victimei unui accident rutier, produs pe DN 6, zona viaductului Padina, în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei PFI.

La sosirea pompierilor, șoferul profesionist aflat în autotren era încarcerată şi nu prezenta semne vitale. Din nefericire, persoana a fost declarată decedată de către medicul SAJ”, a transmis ISU Mehedinţi.


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


CAMION FEST OCTOMBRIE 2022

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.