Șofer, la spital după ce mașina sa a fost izbită de camion Recomandat

Șofer, la spital după ce mașina sa a fost izbită de camion

Un accident rutier a avut loc în această dimineață în localitatea Brănești. Un autocamion și un autoturism au intrat în coliziune.

„În jurul orei 05:30 am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza localității Brănești în care au fost implicate un autocamion și un autoturism.
La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Secției de Pompieri Turceni, precum și o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj, echipajele de intervenție constatând că în urma impactului conducătorul autoturismului a rămas încarcerat, dar în stare de conștiență.


S-a intervenit pentru extragerea din autovehicul a bărbatului care a fost preluat de către echipajul medical din cadrul SAJ Gorj și transportat la spital.
La fața locului a fost evaluat medical și conducătorul auto al camionului, însă acesta a refuzat să fie transportat la spital. În cele 2 autovehicule nu se mai aflau alte persoane“, au transmis reprezentanții ISU Gorj.


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.