Șofer în stare gravă după un accident cu camion pe autostradă

Șofer în stare gravă după un accident cu camion pe autostradă

Un grav accident de circulație a avut loc vineri dimineață pe Autostrada 1, la kilometrul 434, pe sensul de mers Logoj – Margina.

Șoferul unei autoutilitare, în stare gravă!

„Astăzi, la ora 07:51, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier pe autostrada A1, km 434, pe sensul de mers Lugoj-Margina.

 La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD, 11 pompieri și o ambulanță SAJ. În accident au fost implicate o autoutilitară și un autotren, în care se aflau doar șoferii.

Un șofer a rămas încarcerat
În urma impactului, șoferul autoutilitarei a rămas încarcerat.

 Victima încarcerată a fost extrasă de echipajul de descarcerare și predată echipajului medical SAJ, conștientă, cu politraumatisme. Traficul rutier pe sensul de mers Lugoj-Margina a fost blocat!”, transmit cei de la ISU.

Nenorocirea ar fi fost provocată de tânărul de 31 de ani, aflat la volanul autoturismului, care, inexplicabil, a pătruns pe contrasens unde a lovit autoutilitara, condusă de un bărbat de 49 de ani.

Traficul între Buzău și Mizil a fost blocat zeci de minute
Ambii șoferi s-au stins pe loc. A mai existat și un rănit în urma accidentului. Este vorba de șoferul unui autoturism care circula în spatele dubiței. Traficul între Buzău și Mizil a fost blocat zeci de minute.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.