Șofer de camion, reținut după ce a lovit un parapet. Era băut Recomandat

Șofer de camion, reținut după ce a lovit un parapet. Era băut

Un bărbat în vârstă de 49 ani din municipiul Marghita a fost reţinut de polițiști, după ce, băut fiind la volanul unui autotren, a acroșat un autoturism, iar apoi a lovit un parapet metalic de pe marginea şoselei.

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, pe marginea cazului, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, incidentul rutier s-a produs luni dimineaţă, în jurul orei 6, la ieşirea din Marghita, spre Ghenetea.

Bărbatul, aflat la volanul unui autotren cu semiremorcă, circula pe drumul judeţean 191 şi a vrut să depăşească un autoturism, dar nu a păstrat o distanţă laterală suficientă faţă de maşina din faţa sa, pe care a acroşat-o, iar apoi a lovit şi un parapet metalic de pe marginea carosabilului.

Evenimentul rutier a fost unul fără victime.

„În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că şoferul autotrenului prezenta o concentrație alcoolică de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, scrie în informarea Poliţiei Bihor.

Ulterior, marghitanul a fost condus la sediul Poliţiei Marghita, iar la finalul audierilor, a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuza de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Cercetările în caz sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Marghita sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita.



CAMION FEST OCTOMBRIE 2022


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.