Șofer de camion, la un pas de infarct după ce a fost amenințat cu un pistol de jucărie Recomandat

Șofer de camion, la un pas de infarct după ce a fost amenințat cu un pistol de jucărie

O glumă proastă între doi şoferi de TIR s-a terminat la spital. Unul dintre şoferi, cetăţean român, s-a speriat atât de tare de gestul colegului său încât a fost la un pas de infarct.

Potrivit jurnaliştilor italieni de la Il Tirreno, întâmplarea a avut loc pe 23 mai, în parcarea de TIR-uri Darsena Toscana. Şoferul român, în vârstă de 57 de ani, tocmai îşi terminase cursa şi şi-a parcat TIR-ul. Imediat ce a coborât din maşină, mers la colegul său marocan pentru a-i cere informaţii în legătură cu următoarea cursă şi traseul urmat. Marocanul, în vârstă de 48 de ani, a vrut să facă o glumă şi a scos un pistol pe care l-a afişat ameninţător şi i-a spus românului că în omoară.
Pistolul era unul de jucărie, total inofensiv, dar şoferul român suferea de tahicardie. Iar stresul produs de această scenă l-a dus la un prag de moarte. Dus la urgenţă la spital, şoferul român de TIR a fost salvat de medici în ultimul moment. Doctorii italieni au declarat apoi că românul poate spune că s-a născut a doua oară pentru că a fost doar la un pas de un infarct masiv ce i-ar fi fost fatal.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.