Șofer de camion de 90 de ani și-a reînnoit licența. Nu mă pensionez

Șofer de camion de 90 de ani și-a reînnoit licența. Nu mă pensionez

Un şofer de TIR de 90 de ani și-a reînnoit licențaÎn ciuda faptului că are aproape 91 de ani, pe care-i va împlini în luna martie a acestui an, un bătrân din Marea Britanie nu vrea să renunțe la profesia de șofer de camion și, în urmă cu câteva zile, tocmai și-a reînnoit licența pentru a practica această meserie.

Brian Wilson lucrează ca șofer pe camion încă din 1953, când a început să transporte benzină pentru Esso, deci cu o carieră de 70 de ani în spatele său, relatează Daily Mail.

La vârsta de 90 de ani, bătrânul se trezește la ora 4.00 dimineața și, deseori, face ture de câte 12 ore la volanul unui camion fabricat în 1993.

Rezident în Sheffield, comitatul South Yorkshire, Wilson efectuează livrări cu camionul în diferite locații din Marea Britanie, precum Rochdale (comitatul Greater Manchester), Birmingham (West Midlands) și Newcastle.

Face control medical în fiecare an

Pentru a putea profesa în continuare, la această vârstă, bătrânul britanic este nevoit să se supună unui control medical în fiecare an, la fel cum a făcut și în urmă cu câteva zile.

Wilson a declarat că are de gând să facă un bilanț în luna decembrie a acestui an și, poate, atunci „va trage frâna de mâna” la această carieră remarcabilă.

„Să vedem cum mă voi simți atunci. Momentan, însă, mă simt bine și doctorul este foarte mulțumit de starea mea de sănătate”, a precizat el pentru BBC.
Detalii AICI


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


CAMION FEST OCTOMBRIE 2022

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.