Șofer de camion cu o alcoolemie de 3,81 mg/l. Circula haotic

Șofer de camion cu o alcoolemie de 3,81 mg/l. Circula haotic

Polițiștii au crezut, probabil, că li s-a defectat etilotestul. Un şofer turc de TIR a fost depistat cu o alcoolemie de 3,81 mg/l alcool pur în sânge, după ce a fost oprit de un echipaj deoarece circula haotic pe DN7.

“La data de 28.03.2023, în jurul orei 16.40, inculpatul, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format din cap tractor marca Renault şi semiremorca marca Schmitz, din direcţia Sibiu — Râmnicu Vâlcea, pe raza localităţii Călimăneşti, în zona Seaca, judeţul Vâlcea, pe DN7, având o traiectorie haotică, a fost observat de către un echipaj de poliţie, care a pornit în urmărirea acestuia, inculpatul oprind după circa un kilometru.

Întrucât conducătorul auto prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior inculpatul a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge, rezultând o alcoolemie de 3.81 g la mie.

În urma verificărilor efectuate, inculpatul intenţiona să îşi continue deplasarea în Bulgaria”, a precizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Brezoi, informează News.ro.

Șoferul turc de TIR care a fost prins conducând beat criță a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, fiind prezentat apoi Judecătoriei Brezoi care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.


CEFIN STRATEGIA PENTRU 2023


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII EP.07

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.