Șofer de camion care a lovit mortal un bărbat, reținut!

Șofer de camion care a lovit mortal un bărbat, reținut!

Șoferul care a lovit cu autocamionul un bărbat care traversa strada pe trecerea de pietoni, joi dimineața, la Alba Iulia, a fost reținut de polițiști.

Potrivit IPJ Alba, față de conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 61 de ani, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de vineri, 27 septembrie 2024, acesta va fi prezentat procurorului de caz, în vederea dispunerii măsurilor legale. Cercetările sunt continuate.

Reamintim faptul că la data de 26 septembrie 2024, în jurul orei 10:40, polițiștii rutieri din municipiul Alba Iulia au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier.

Un bărbat de 61 de ani, în timp ce conducea un camion, pe Bulevardul Republicii din municipiul Alba Iulia, la intersecția cu străzile Vasile Alecsandri, respectiv Craiva, a surprins și accidentat un bărbat de 77 de ani, din localitatea Ighiu, care traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni, semnalizată și marcată corespunzător.

În urma accidentului, bărbatul a suferit leziuni corporale grave și a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.