Şofer de camion bulgar, depistat cu două tone de tutun Recomandat

Şofer de camion bulgar, depistat cu două tone de tutun

Un şofer de camion bulgar a fost depistat în trafic, în timpul unui control efectuat de poliţiştii şi jandarmii din Călăraşi, având două tone de tutun ascunse sub marfa transportată.

‘Poliţiştii (…) au oprit pentru control, în localitatea Fundeni, judeţul Călăraşi, un ansamblu format din cap tractor şi semiremorcă, ambele înmatriculate în Bulgaria. Întrucât şoferul, un bărbat în vârstă de 47 de ani, cetăţean bulgar, a refuzat să răspundă solicitărilor poliţiştilor, acesta a fost condus la punctul de livrare, în comuna Gălbinaşi, judeţul Călăraşi. În urma controlului, au fost descoperite 2.000 de kg de tutun, disimulate sub cantitatea de piatră transportată’, se arată într-un comunicat transmis sâmbătă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi.

Cetăţeanul bulgar este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.