Șofer de camion beat a circulat 8 km pe o autostradă pe sens opus Recomandat

Șofer de camion beat a circulat 8 km pe o autostradă pe sens opus

Agenții Detașamentului Rutier al Gărzii Civile Sigüenza au depistat și interceptat șoferul unui camion care circula pe sens opus pe autostrada A-2, în dreptul orașului Alcolea del Pinar (Guadalajara)

Șoferul, care a fost testat pozitiv la testele de detecție a alcoolemiei, depășind de patru ori rata admisă, a parcurs mai bine de 8 kilometri pe sens opus, depășind în drum mai multe autovehicule, potrivit Gărzii Civile. Această arestare a fost posibilă datorită colaborării cu cetățenii care au anunțat Centrul de Operațiuni al Serviciului Gărzii Civile din Guadalajara, 062. Mai mulți utilizatori ai drumului au avertizat despre prezența unui vehicul articulat care circula în sens opus.

Ulterior, în zonă s-a deplasat o patrulă de la Detașamentul de Poliție Rutieră Sigüenza pentru a localiza autovehiculul. Șoferul beat a fosty interceptat în zona de servicii de la kilometrul 135 al A-2, unde erau în acel moment două autoturisme, ai căror ocupanți au fost martori martori la evenimente.

În acest sens, agenții au procedat la identificarea conducătorului autovehiculului articulat. Acesta prezenta simptome evidente de a fi sub influența băuturilor alcoolice.

Șoferul a fost supus testelui de detecție a alcoolemiei prin intermediul aerului expirat, care a arătat un rezultat pozitiv, de 0,67 și 0,61 miligrame de alcool pe litru de aer expirat, depășind de 4 ori rata admisă pentru conducerea acestui tip de vehicul (0,15 mg/l).

Garda Civilă a dispus arestarea bărbatului de 52 de ani, de naționalitate bulgară, în calitate de autor al presupuselor infracțiuni contra siguranței circulației, pentru conducere imprudentă pentru conducerea pe sens opus și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.



schmitz ecoflex video


schmitz gotha video

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.