Șofer de camion a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod Recomandat

Șofer de camion a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod

Două autospeciale și un echipaj SMURD au intervenit în urma ieșirii în afara părții carosabile a unui autocamion, între localitățile Căpușu Mare și Dumbrava.

"Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 13.20, iar la fața locului au găsit un autocamion răsturnat în afara părții carosabile, iar șoferul acestuia în imposibilitatea de a ieși din cabină.

S-a intervenit pentru evacuarea șoferului folosind echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate posibilele leziuni suferite. Bărbatul, de cca 30 de ani, a fost consultat de către echipajul SMURD fără a fi transportat la spital", a transmis ISU Cluj. Pompierii au asigurat la locul accidentului măsuri de acordare a primului ajutor calificat, protecție a persoanelor implicate în accident, evacuare a persoanei rămase blocate înăuntru autovehiculului și măsuri de prevenire a incendiilor în urma scurgerilor de combustibil.

Șoferul unui TIR a rămas încarcerat în cabina autotrenului după ce a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod .

Conform polițiștilor, conducătorul unui ansamblu de vehicule, în vârstă de 36 de ani, care se deplasa dinspre municipiul Oradea înspre Cluj-Napoca ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, vehicului părăsind partea carosabilă, ulterior răsturnându-se.

Testarea cu aparatul etilotest a avut rezultat negativ. Potrivit IPJ Cluj, traficul se desfășoară momental alternativ, arată zcj.ro.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.