Şofer bulgar de tir transportat la spital după ce i s-a făcut rău la volan şi a ieşit de pe carosabil

Şofer bulgar de tir transportat la spital după ce i s-a făcut rău la volan şi a ieşit de pe carosabil

Un şofer bulgar de tir care se deplasa pe DN 5, în direcţia Giurgiu - Bucureşti, a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu după ce i s-a făcut rău la volan, a ieşit cu tirul de pe carosabil şi a dărâmat un gard şi un stâlp de electricitate.

"Am fost anunţaţi că un tir care se deplasa pe DN 5, în direcţia Giurgiu- Bucureşti, a ieşit de pe carosabil în dreptul localităţii Remuş, judeţul Giurgiu. Echipajele de poliţie ajunse la faţa locului au constatat faptul că este vorba de un tir fără încărcătură condus de un şofer bulgar în vârstă de 48 de ani căruia i s-a făcut rău la volan", a declarat miercuri, presei, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.

La faţa locului au sosit şi echipaje de la ISU Giurgiu care au ajutat la scoaterea şoferului din cabina de tir şi predarea acestuia echipajelor de la SAJ Giurgiu.

"Şoferul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu unde i s-au recoltat probe biologice şi a reieşit faptul că nu consumase băuturi alcoolice", a completat Emanuela Sârbu.

Tirul care a ieşit de pe carosabil a intrat în curtea unui locuitor al satului Remuş, a dărâmat un gard şi un stâlp de alimentare cu energie electrică.

Niciun alt participant la trafic nu a fost rănit, iar acum autorităţile aşteaptă sosirea unei macarale corespunzătoare pentru ridicarea tirului şi repunerea acestuia pe carosabil.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.