Și șeful ISCTR Bihor a fost ridicat de mascați Recomandat

Și șeful ISCTR Bihor a fost ridicat de mascați

Şeful Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) Bihor, Cristin Țepele, dar şi mai mulţi inspectori de trafic din judeţ au fost ridicaţi şi conduşi la sediul DNA Cluj, pentru audieri, miercuri, în urma descinderilor făcute de anchetatori în mai multe judeţe, inclusiv în Bihor.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, anchetatorii au percheziţionat sediul ISCTR Bihor de pe Calea Borşului şi locuinţele a cinci angajaţi din ISCTR Bihor, inclusiv cea deţinută de coordonatorul judeţean al instituţiei.

După cum a relatat deja BIHOREANUL, procurorii DNA Cluj, cu sprijinul poliţiştilor Direcţiei Generale Anticorupţie au desfăşurat, miercuri, un număr 24 de percheziții domiciliare în judeţele Cluj, Maramureș, Bistrița – Năsăud, Sălaj, Bihor și Alba. Două dintre acestea au fost la sediile ISCTR din Oradea respectiv Cluj Napoca, iar celelalte la locuinţele unor funcţionari din instituţie.

Acţiunea a fost organizată într-o cauză care priveşte acuzaţii de corupție și asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2023, "în legătură cu protecția asigurată unor firme de transport”, au transmis procurorii DNA.


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.