Și-a văzut soția sfârșind sub ochii lui în BMW-ul zdrobit de un camion inscripționat Filip Recomandat

Și-a văzut soția sfârșind sub ochii lui în BMW-ul zdrobit de un camion inscripționat Filip

O femeie a murit, iar soțul ei a fost grav rănit și transportat la spital, după ce mașina în care se aflau, un BMW, s-a ciocnit frontal cu un camion inscripționat cu numele firmei de transport de marfă Filip.

Tragedia a avut loc, vineri, pe DN6, în afara localității Domașnea din județul Caraș-Severin.

Din primele date, se pare că vinovat de producerea nenorocirii ar fi șoferul mașinii, care ar fi pierdut controlul direcției într-o curbă, intrând pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu TIR-ul.

Impactul a fost unul teribil, BMW-ul fiind făcut praf în partea din față. Din păcate, în urma coliziunii o femeie a murit. Victima era pasager în autoturism, fiind soția șoferului. Acesta din urmă a fost grav rănit, descarcerat și transportat la spital.

"În urmă cu puțin timp, pe DN 6, în afara localității Domașnea, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și rănirea alteia, în următoarele împrejurări: În timp ce un conducător auto conducea un autoturism în direcția Băile-Herculane - Caransebeș, pe DN 6, la km 413+300 m, în afara localității Domașnea, în condiții de carosabil umed, curbă deosebit de periculoasă la dreapta și drum în rampă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, pătrunzând cu autoturismul pe contrasens, unde a intrat frontal într-un ansamblul de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă. În urma accidentului a rezultat decesul pasagerei dreapta față și rănirea conducătorului autoturismului, care a fost transportat cu Ambulanța la spital. Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest rezultând că nu a consumat băuturi alcoolice", au transmis reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

La locul tragediei au intervenit Detașamentul Caransebeș cu o autospecială pentru stins incendii cu modul descarcerare și prim-ajutor, o ambulanță SMURD, o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SAJ.

Traficul rutier în zonă a fost restricționat până la finalizarea cercetării la fața locului, circulația desfășurându-se dirijat pe un sens.


CAMION FEST OCTOMBRIE 2022


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.