Șeful Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier a fost schimbat din funcție Recomandat

Șeful Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier a fost schimbat din funcție

Ministerul Transporturilor, condus interimar de liberalul Dan Vîlceanu, continuă seria schimbărilor în conducerile companiilor din subordine, înlocuindu-l joi pe șeful Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR), instituţia care verifică transporturile de mărfuri şi persoane, potrivit unui document obținut de Economedia.

Fostul șef Gavril Bejuşcă a fost înlocuit cu Mihai Alecu la şefia Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier.

Mihai Alecu vine pe această funcţie de la şefia Autorității Rutiere Române (ARR).


Gavril Bejuşcă, numit în mandatul fostului ministru Cătălin Drulă, este cel care a scos echipele de control în teren, mai ales pentru verificarea capacităţii de transport (depăşirea tonajului la agregate, material lemnos, etc.). Verificările la camioane efectuate „pe bune”. după cum preciza în mai multe comunicate fostul ministru, aveau rolul de a proteja drumurile de camioanele încărcate cu 50, 60 de tone, în contextul în care limita maximă admisă fără autorizaţie specială este de 40 tone, şi mai ales de a creşte siguranţa în trafic.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.