Secretar de stat în Transporturi, halucinant: În loc să deschidem autostrada, abia avem constructor

Secretar de stat în Transporturi, halucinant: În loc să deschidem autostrada, abia avem constructor

Acum ar fi trebuit sa se semneze receptia lucrarilor, dar va fi semnat contractul pentru executia acestora. Putem semna contractul si pentru executia ultimului lot ramas din A0 - Lot 1 Nord, este declatia halucinanta a secretarului de stat Ionel Scrioșteanu.


„Așa cum spuneam data trecută, sper ca epopeea acestui lot de autostradă să ia sfârșit și am avertizat de pe atunci Direcția de Achiziții Publice din cadrul CNAIR că voi solicita o analza, pentru a se putea lua măsurile necesare, astfel încât tipul acesta de licitații, care durează mai mult decât proiectarea și execuția lucrărilor, să nu mai existe.
După ce în luna martie a fost desemnat, din nou, câștigătorul pentru proiectarea și execuția lucrărilor pentru Lotul I Nord al Autostrăzii de Centură București #A0, a fost depusă, din nou, o contestație de către Intrakat, contestație care a fost respinsă zilele acestea de către Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor #CNSC.
Astfel, în sfârșit, putem solicita documentele câștigătorului pentru demararea procedurii de semnare a contractului cu acesta - Asocierea Impresa Pizzarotti & C Spa Italia S.p.a – Retter Projectmanagement. Valoarea contractului este de 815,07 mil. lei, fără TVA, finanțare din fonduri europene nerambursabile.
Lotul 1 Nord este ultimul lot care mai are nevoie de contract de proiectare și execuție, dintre cele 7 de pe Autostrada Bucureștiului A0, iar termenul de finalizare al lucrărilor este de 34 luni de la semnarea contractului, după cum urmează: 12 luni proiectare și 22 luni execuția lucrărilor.
Contractul prevede executarea și a două pasaje supraterane:
✅️ Pasaj peste CF101 București – Pitești DN7, cu o lungime de 733 m
✅️ Pasaj peste râul Colentina, CF 300 București – Ploiești și CF Mogoșoaia – Buftea, cu o lungime de 650 m
? Lotul I al traseului din Nordul Autostrăzii Bucureștiului, se află între A1 și DN1, de la #Dragomirești la #Corbeanca și are o lungime de 17,5 km.
ℹ️ Reiterez ce am spus și referitor la semnarea contractului Lotului 3 Nord al Autostrăzii Bucureștiului A0: sper ca această licitație de pe Lotul 1 Nord să fie ultima din categoria "??? ??", fiind, de asemenea, începută în 2019, iar ???????? înregistrat pe cele 12 loturi licitate și contractate ale Autostrăzii Moldova A7 să devină regula de bază în cadrul direcției de achiziții a CNAIR.
ℹ️ Atașez fotografii din locul unde urmează să se intersecteze A0 cu DN1A, între #Buftea și #Mogoșoaia, unde se va conecta şi viitoarea Centură Ocolitoare a orașului Buftea, dar și unde se va realiza un pasaj peste calea ferată de-a lungul DN1A”, a spus Scriosteanu


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA


ETC IVECO GALATI

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.