SCHMITZ CARGOBULL A PRODUS 1.000.000 DE AXE Recomandat

SCHMITZ CARGOBULL A PRODUS 1.000.000 DE AXE

Schmitz Cargobull a produs, la sfârșitul lunii septembrie 2017, axa cu numărul un milion pe linia de asamblare de la fabrica de producție a companiei din Altenberge.

Acest aspect reflectă succesul ansamblurilor de rulare ROTOS în rândul clienților. Schmitz Cargobull a dezvoltat și produce ansamblul în întregime „in-house”.
Compania are încă un motiv pentru a sărbători cei 125 de ani de la înființare: axa cu numărul un milion a fost asamblată pe linia de producție de la Altenberge. Aceste unități de axe au fost utilizate exclusiv pe vehiculele proprii ale companiei, de la începutul producției, în 2004.
Ansamblul de rulare are o influență critică asupra costurilor ciclurilor de viață. Acesta este motivul pentru care compania a decis să dezvolte și, în mod continuu, să optimizeze propriul ansamblu de rulare în ultimii ani. Modul perfect de monitorizare, confortul maxim oferit de suspensie, efortul termic redus, perfomanța de frânare optimă, la care se adaugă gradul ridicat de siguranță oferit de modul inovativ de conducere și modalitățile de frânare asigură vehciulelor comerciale un nivel foarte ridicat de competitivitate. În fiecare zi, unitatea de producție din Altenberge alimentează cu osii alte fabrici ale Schmitz Cargobull din Vreden, Gotha, Toddin, Panevėžys, Adapazari and Zaragoza.
În ultimii zece ani, au fost lansate trei versiuni ale axelor ROTOS. În plus față de axa standard cu un disc de frânare de 22.5, este disponibilă și o punte MEGA cu discuri de frână de 19,5. O axă cu direcție automată completează gama.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping