Schimbare majoră la vârful CFR

Schimbare majoră la vârful CFR

Noul director general al companiei CFR SA este, începând de miercuri, Ioan Gavrilă, care îl înlocuieşte pe Cristi Ungurean, au declarat, pentru AGERPRES, surse din sectorul feroviar. 

Ioan Gavrilă a fost director la societatea Electrificare CFR SA. 

"Ioan Gavrilă, director la Electrificare CFR SA, va prelua de astăzi funcţia de director general la CNCF CFR SA", au spus sursele citate. 

Numirea urmează să fie trecută prin Consiliul de Administraţie, care ar fi trebuit să se întrunească miercuri, însă întâlnirea s-a amânat. 

Cristi Ungurean a fost director general interimar la CFR SA din data de 8 noiembrie 2017. El a preluat funcţia de la Marius Chiper, care şi-a dat demisia, după ce fostul ministru al Transporturilor Felix Stroe a anunţat la Deva, pe 24 octombrie, că îl va demite, pentru că trenurile întârzie în mod constant din cauza lipsei de organizare din cadrul companiei. 

Cristi Ungurean, potrivit unui comunicat al CFR SA din 8 noiembrie 2017, urma să coordoneze activitatea companiei până la finalizarea procedurii de selecţie, conform prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice. 

Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA administrează infrastructura feroviară publică. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping