Şapte persoane rănite în urma unui accident dintre un microbuz şi un autoturism Recomandat

Şapte persoane rănite în urma unui accident dintre un microbuz şi un autoturism

Şapte persoane au fost rănite, dintre care un bărbat descarcerat era în stare mai gravă, în urma unui accident rutier petrecut sâmbătă, între localităţile clujene Viişoara şi Triteni Colonie.

"Accident rutier grav între localităţile Viişoara şi Triteni Colonie. Două autospeciale, un echipaj SMURD şi trei SAJ au intervenit în această dimineaţă pentru a gestiona urmările unui accident rutier produs în jurul orei 4,40. Salvatorii au găsit la faţa locului un microbuz şi un autoturism avariate, în care se aflau persoane blocate şi încarcerate. Pompierii au acţionat cu utilajele hidraulice pentru a tăia şi depărta elementele de caroserie ale autoturismului, care erau contorsionate peste un bărbat care prezenta multiple traumatisme severe. Acesta a fost extras din autoturism cu echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite şi a fost transportat de un echipaj SAJ la spital pentru îngrijiri de specialitate. Bărbatul, în vârstă de cca 40 de ani, era conştient şi cooperant în momentul plecării către unitatea spitalicească", se arată într-o informare a ISU Cluj.

Alte şase persoane au fost transportate şi ele la spital.

"Pompierii au ajutat la evacuarea a patru persoane din microbuz, care prezentau afecţiuni uşoare. La faţa locului, suplimentar faţă de bărbatul descarcerat, au fost consultate şase persoane care au fost transportate la spital pentru investigaţii de specialitate. Acestea prezentau la evaluarea primară afecţiuni uşoare sau agitaţie psihomotorie", se mai arată în informarea ISU.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.