S-au dat jos din camion și au descărcat un morman de gunoaie. În București Recomandat

S-au dat jos din camion și au descărcat un morman de gunoaie. În București

Doi bărbați au descărcat din mașină un morman de gunoaie și au aruncat totul pe trotuarul de pe strada Pravăț din Sectorul 6. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă, iar o asociație de proprietari a anunțat Poliția Locală.

Administrația de sector a aflat cui aparține mașina de marfă și spune că urmează amenzi. De asemenea, a fost depusă și plângere la Poliția Națională.

Sunt grupuri de persoane care deversează intenționat deșeuri pe străzile din Sectorul 6, la bulevard sau printre blocuri.

Și este o acțiune concentrată, un fenomen!

Dar i-am surprins pe unii dintre ei cu ajutorul vostru și vă mulțumim, spun reprezentanții PS6 într-o postare pe pagina de Facebook.

Vineri, 11 octombrie, la ora 15:21, o mașină de marfă a ajuns pe Strada Pravăț din Sectorul 6. Mai întâi a făcut un ocol, astfel încât să-și aleagă locul potrivit, după care doi bărbați au început să descarce pe trotuar un morman de gunoaie: resturi de mobilă, saci plini cu deșeuri. 

Tot momentul a fost surprins de camerele de supraveghere de la bloc, iar asociația de proprietari a anunțat imediat Poliția Locală S6.

Mașina de marfă aparține unei persoane din Sectorul 3
Echipele de la Salubrizare S6 au curățat trotuarul, iar Primăria Sectorului 6 anunță că a început cercetările. Mașina respectivă aparține unei persoane din Sectorul 3 și urmează amenzile.

De asemenea, PS6 anunță că a depus plângere la Poliția Națională.

Lucrurile nu pot rămâne așa!


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE
      

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.