S-a tras dintr-o mașină românească asupra unui camion condus de un maghiar

S-a tras dintr-o mașină românească asupra unui camion condus de un maghiar

Poliția bavareză a anunțat că e în căutarea unui autoturism Peugeot cu „eventuală plăcuță de înmatriculare românească” din care se suspectează că s-a tras un foc de armă asupra unui șofer maghiar de TIR, în mers, pe autostradă, informează site-ul Poliției din Bavaria Inferioară. 

Pe 21 octombrie 2023, un șofer de camion maghiar a raportat unui echipaj de patrulare de la secția de poliție rutieră Deggendorf că asupra camionul său s-ar fi tras cu o armă de foc dintr-un vehicul care îl depășea, pe A3, în apropierea parcării Isar. Șoferul camionului nu a fost rănit. Potrivit primelor constatări, maghiarul în vârstă de 50 de ani a observat un vehicul alb pe banda stângă în oglinda din stânga, la ora 12:25, cu puțin timp înainte de parcarea de la ieșirea Isar, în direcția Passau. Pasagerul mânuia un obiect asemănător unei arme, în afara vehiculului, prin geamul deschis al mașinii. La scurt timp după aceea, geamul șoferului camionului a fost spulberat, când mașina albă era aproape la nivel cu cabina șoferului camionului maghiar, scrie Libertatea

Mașina albă și-a continuat drumul spre Passau. Camionagiul s-a oprit în cele din urmă pe banda de control a camioanelor de la intersecția Iggensbach și a raportat incidentul unei patrule de poliție. Deocamdată polițiștii nu exclud să fi avut loc o împușcătură, dar nici nu confirmă că geamul a fost spart de un proiectil tras cu o armă de foc. Ancheta a fost preluată de parchetul Deggendorf, împreună cu secția de poliție penală Deggendorf. Anchetatorii solicită ajutorul persoanelor care pot oferi informații despre incident, în special despre un vehicul alb, eventual un hatchback Peugeot, eventual model „306”, probabil ocupat de mai multe persoane și eventual cu înmatriculare românească. Toate datele oferite de anchetatori corespund descrierii făcute de șoferul maghiar, care crede că autoturismul din care a fost atacat e înmatriculat în România.


SCHMITZ OKTOBERFEST 2023


AIC DEALER OTOKAR

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.