S-a înfipt cu o dubiță în CAMIONUL unui român

S-a înfipt cu o dubiță în CAMIONUL unui român

 Imaginea groazei pentru un şofer român de TIR: o dubiţă pulverizată pe şosea, după ce a intrat în camionul lui, în Austria. Fără să aibă vreo vină, românului i s-au tăiat genunchii atunci când a coborât din cabină şi a văzut cum arată maşina care l-a lovit.

Un accident teribil a avut loc joi la prânz pe A12, în Austria, în apropiere de Kufstein. Un şofer român de camion de 54 de ani a fost fără să vrea protagonist într-o adevărată nenorocire.

Traficul extrem de aglomerat a creat mai multe blocaje şi românul a frânat la un moment dat în spatele altor două camioane, pe banda din dreapta, unde circulaţia era oprită. În spatele lui au venit alte două TIR-uri, fără vreun incident.

Un şofer austriac de 72 de ani la volanul unei dubiţe a depăşit ultimele două camioane şi apoi s-a înfipt efectiv, cu viteză, în semiremorca românului. Şoferul dubiţei a rămas încarcerat şi a fost scos dintre fiare în stare critică, fiind apoi transportat la spital.

Şoferul român a scăpat nevătămat, dar a suferit un şoc atunci când a coborât din cabină şi a văzut ce e în spatele camionului. Pur şi simplu dubiţa fusese pulverizată pe şosea, bucăţi din ea fiind aruncate la metri distanţă de locul impactului.

Traficul a fost complet blocat aproape trei ore pe un sens de mers al autostrăăzii, spre Germania, coada de vehicule depăşind 13 metri, după cum scrie rosenheim24.de.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.