S-a aruncat la 150 de kilometri la oră într-un CAMION

S-a aruncat la 150 de kilometri la oră într-un CAMION

S-a întâmplat în Franţa acum câteva zile.

Câteva persoane pe care le cunoaşte un concetăţean de-al nostru au fost implicate într-un accident rutier grav, aflându-se într-o maşină a cărui şofer a adormit la volan când rula pe autostradă. Moldoveanul a decis să arate urmările şi într-un grup de pe o reţea de socializare, drept învăţătură, acestea fiind cu adevărat groaznice.
Din informaţiile disponibile aflăm că în automobilul de marcă BMW se aflau patru persoane. Din cauza conducătorului auto care a închis ochii pentru câteva clipe, maşina care rula cu o viteză de 150 de km/h a intrat în spatele şi parţial sub un TIR care se deplasa cu 100 de km/h.

Din fericire şi ca prin minune toţi pasagerii au rămas vii, automobilul îndeplinindu-şi cu succes una dintre menirile pentru care a fost creat – cea de a oferi siguranţă în trafic, însă leziunile pe care le-au avut de suferit la sigur le vor aminti de incidentul urât pe tot parcursul vieţii. Pe un tânăr italian reabilitarea îl va costa 9.000 de euro, în timp ce pe un rus de două ori mai mult!

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.