Românul care a intrat cu mașina într-un camion în Italia vrea să fie eliberat pentru a-și înmormânta copiii și părinții

Românul care a intrat cu mașina într-un camion în Italia vrea să fie eliberat pentru a-și înmormânta copiii și părinții

Pe 5 iunie într-un teribil accident rutier în Italia, pe una din cele mai agloemrate autostrăzi, și-au găsit sfârșitul patru români, doi adușți și doi copii. Drama a avut loc din cauza șoferului, obosit fiind, a intrat în plină viteză într-un tir.

Românul care și-a ucis familia în Italia, în urma unui accident rutier, decizie de ultima oră
Drama familiei Ciurar a apărut pe prima pagină a presei din Italia. Conform informațiilor familia se îndrepta către un frate al șoferului, stabilit în Italia. Aici urmau să locuiască pe perioada în care acesta își găsise un loc de muncă.

Emil Ciurar era la volan de 30 de ore când s-a întmplat teribilul accident, în care părinții acestuia și doi dintre copii acestuia și-au pierdut viața pe autostrada A 1, din Italia. În afară de Emil Ciurar din accident au mai scăpat soția și ceilalți doi copii ai familiei.

Aceștia au suferit răni grave, fiind nevoie de intervenția medicilor și de transportul acestora la cel mai apropiat spital. Imediat după accident Emil a fost încarcerat riscând până la 21 de ani de închisoare pentru omor din culpă.

Ce vrea să facă Emil Ciurar
Conform informațiilor de ultimă oră cele patru sicrie au fost trimise către România fiind fixată și data celor patru funerali, iar Emil Ciurar cere procurorilor italieni să vină acasă pentru a participa la funerarii. El a cerut să poată părăsi arestul la domiciliu din Napoli pentru a participa la înmormântarea celor doi fii și părinți ai săi. Doi dintre copiii au murit, o fetiță de 8 luni și un băiat de 10 ani, iar părinții, în vârstă de 50 și 52 de ani, au murit în accident.

La o săptămână după masacrul din A1, cele patru sicrie au părăsit Arezzo și au ajuns în România, până la Bistrița Năsăud, în cartierul Transilvania. Șoferul a fost nevătămat, soția sa, unul dintre gemenii în vârstă de 8 luni și fratele lui, în vârstă de 14 ani. Bărbatul arestat pentru omoruri multiple, a cerut judecătorului să participe la înmormântarea membrilor familiei sale. Conform celor de la Corriere di Arezzo, Judecătoarea Curții de Arezzo, Giulia Soldini, trebuie să dea un răspuns pentru a-i permite lui EMil Ciurar călătoria îspre România. Înmormântarea a fost programată luni 15 iunie.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.