Revoltă pe Internet: Fiecare șofer vrea un camion de deszăpezire care să îi facă loc

Revoltă pe Internet: Fiecare șofer vrea un camion de deszăpezire care să îi facă loc

Iarna şi-a intrat în drepturi şi în judeţul Cluj mai târziu decât ar fi indicat calendarul, însă şoferii au fost luaţi pe nepregătite. Mulţi au dat fuga la schimbat cauciucurile şi şi-au amintit că e iarnă doar când au văzut zăpada.

Pe şoselele din judeţul Cluj s-a depus zăpada, evident!!!, din moment ce a început să ningă. Pe unele dintre acestea au ajuns şi drumarii de îndată, pe altele a mai durat ceva timp.

Totuşi şoferii s-au arătat din nou supăraţi pe autorităţi că nu au alungat iute, iute zăpada din calea lor. Pe paginile de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca şi Info Trafic jud. Cluj au curs postările cu vaietele şoferilor că drumul nu e curat. Ba în Deuşu, ba pe Sanicoară şi Dezmir, la pachet cu derapaj, şi altele.

Însă şoferii cu scaun la cap i-au atenţionat pe colegii de volan că iarna e altă poveste pe şosele şi că nu e vina drumarilor că unii posesori de permis auto habar nu au ce să se facă atunci când dă prima ninsoare.

 "Cauciucuri de iarnă, lanţuri şi atunci nu-i mai astepţi pe Tişe, Boc sau alte autorităţi! Până la urmă e drum de munte, e iarnă… Mă rog, unii chiar vor să fie un camion de deszăpezire în faţa lor când se plimbă."
- "Sunt 3 cm de zăpadă şi suntem panicaţi... Anvelope bune, lanţuri şi lopată în portbagaj. Drum bun!"
- "La unii șoferi nu le priește iarna, doar vara… iarna greu, greu."
- "Poi dacă eşti şofer de weekend... cine-i devină?"
- "Nerespectarea vitezei la condițiile meteo plus ignoranța unora de a-și echipa mașina din timp cu cele necesare condițiilor de iarnă duce la asemenea accidente !!! Dar e mai ușor să dăm vina pe autorități care bine-nțeles nici ele nu-și fac treaba. Ştim bine de atâția ani ca îi prinde mereu nepregătiți… Învățați să nu depindeți de nimeni !! Drumuri bune!", le transmit şoferii pe care iarna nu îi sperie celor supăraţi că nu le-a curăţat altcineva zăpada din faţa maşinii. 



I LOVE DRACULA EP.01


ASCET SERVICE FORD TRUCKS

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.