Restricţii de tonaj pe sectoare din DN 11 şi DN 2G, în judeţul Bacău

Restricţii de tonaj pe sectoare din DN 11 şi DN 2G, în judeţul Bacău

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) şi Poliţia Rutieră au decis restricţionarea circulaţiei pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone pe anumite sectoare ale drumurilor naţionale DN 11 şi DN 2G din judeţul Bacău, din cauza viscolului. Din aceeaşi cauză este restricţie de tonaj şi pe DN 22, în judeţul Buzău.


Astfel, vineri dimineaţă, nu se circulă pe DN 11, între Poiana Sărată – Oneşti, (km 90+000 – km 132+500) şi nici pe DN 2 G, între Bacău – Moineşti, (km 4+000 – km 43+300).

”Imediat ce condiţiile meteorologice se vor ameliora, utilajele CNAIR vor interveni pentru curăţarea drumului şi redeschiderea circulaţiei”, anunţă CNAIR.

Tot din cauza viscolului a fost impusă restricţie pentru maşinile mai mari re 3,5 tone pe DN 22, între localităţile Râmnicu Sărat şi Băile, judeţul Buzău.

Şoferii sunt rugaţi să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

Judeţele Buzău, Vrancea, Galaţi, Vaslui, Bacău, Neamţ şi Iaşi se află, până vineri la prânz, sub cod galben de viscol şi ninsori care vor determina depunerea unui strat consistent de zăpadă.

Potrivirt ANM, în cursul nopţii de joi spre vineri şi în dimineaţa zilei de vineri, vor fi ninsori care vor depune strat nou de zăpadă consistent, iar vântul se va intensifica, temporar cu rafale de 60...65 km/h, viscolind sau spulberând zăpada şi determinând scăderea vizibilităţii.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping