PSD a pus un nou șef peste vămile din România. Fusese demis de Viorica Dăncilă Recomandat

PSD a pus un nou șef peste vămile din România. Fusese demis de Viorica Dăncilă

Premierul Nicolae Ciucă a decis, luni, numirea lui Bogdan-Lari Mihei în funcţia de preşedinte al Autorităţii Vamale Române. Decizia a fost deja publicată în Monitorul Oficial.

Premierul Nicolae Ciucă a decis luni, numirea lui Bogdan-Lari Mihei în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Vamale Române. Numirea s-a făcut la propunerea ministrului Finanţelor.

”Având în vedere propunerea ministrului Finanţelor (...) prim-ministrul emite prezenta decizie: Articol unic. — Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Bogdan-Lari Mihei se numeşte în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Vamale Române”, este decizia publicată în Monitorul Oficial.

Autoritatea Vamală Română reprezintă o nouă instituție, una care a fost înființată printr-o lege votată în Parlament în urmă cu aproape două luni de zile. AVR va controla toate vămile interne. Autoritatea Vamală Română va scoate vămile din administrarea ANAF și le va reuni într-o instituție de sine stătătoare, una care se va raporta Ministerului Finanţelor.

În 2018, Bogdan Mihei a fost numit al doilea om din ANAF. Pe lângă postul de vicepreședinte, Mihei coordona și activitatea Direcţiei Generale a Vămilor. Se întâmpla lucrul acesta când Liviu Dragnea controla încă Partidul Social Democrat. După ce Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare cu executare, premierul de atunci, Viorica Dăncilă l-a schimbat din funcție

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.