Protestele șoferilor de camion împotriva corona și a prețurilor la motorină se extind în Europa Recomandat

Protestele șoferilor de camion împotriva corona și a prețurilor la motorină se extind în Europa

Pentru a doua oară, un convoi de camioane a trecut încolonate prin nordul Țărilor de Jos în semn de protest față de măsurile corona și prețurile mari la combustibil. Se estimează că 60 de camioane au părăsit Leeuwarden pentru un tur al Friesland, Groningen și Drenthe.

Acțiunea a început ca răspuns la mișcarea Convoiului libertărții din Canada. Această formă de protest i-a inspirat pe șoferii din Țările de Jos. Convoiul de ieri a fost organizat și prin intermediul rețelelor de socializare, ca un preludiu al unei zile majore de protest de pe 12 februarie. Potrivit organizației, pe 12 februarie vor fi adunate convoaie de camioane în toate Țările de Jos.

Deși protestul a început inițial împotriva măsurilor corona, cum ar fi codul QR, prețurile mari la combustibil au fost, de asemenea, citate drept motiv pentru protestul de astăzi. În timpul protestului, convoiul din Țările de Jos de Nord a crescut la aproximativ 90 de camioane. În ciuda vremii nefavorabile, oamenii și-au arătat sprijinul față de șoferii care protestau pe viaducte și pe traseu.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.