Programul RABLA pentru persoane juridice turează motoarele

Programul RABLA pentru persoane juridice turează motoarele

Peste 290 de dosare au fost acceptate, joi, în cadrul programelor "Rabla Clasic" şi "Rabla Plus" destinate persoanelor juridice, iar 3.519 de dosare au primit aviz favorabil în Programul "Casa Verde" pentru persoane fizice, informează Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM).

Potrivit sursei citate, pentru Programul "Rabla Clasic" au fost acceptate 261 dosare pentru 638 autovehicule şi, de asemenea, cinci contestaţii pentru opt autovehicule. 

În acelaşi timp, în cazul programului "Rabla Plus" au primit aviz pozitiv 30 dosare pentru 60 autovehicule, dintre care 43 autovehicule pur electrice şi 17 electrice hibride. De asemenea, au fost acceptate două contestaţii pentru trei autovehicule (două electrice 100% şi unul electric hibrid). 

Listele persoanelor juridice acceptate în programe sunt publicate pe site-ul AFM, la secţiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus. Persoanele juridice care au fost acceptate în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto validaţi în cele două programe, pentru acest an. În acelaşi timp, acestea mai pot depune dosare de acceptare în cadrul Programelor "Rabla" şi "Rabla Plus" până la data de 30 noiembrie 2017. 

Pe de altă parte, AFM precizează că, în cadrul Programului "Casa Verde" pentru persoane fizice, au fost aprobate 3.519 cereri de finanţare şi 77 de contestaţii, lista acestora fiind disponibilă pe site-ul instituţiei, la secţiunea aferentă programului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping