Poliția spaniolă investighează moartea suspectă a unui șofer român de camion Recomandat

Poliția spaniolă investighează moartea suspectă a unui șofer român de camion

Garda Civilă și Institutul de Sănătate în Muncă au efectuat o reconstituire a evenimentelor după ce au descoperit cadavrul strivit de basculantă.

Garda Civilă, Inspecția Muncii și Institutul aragonez de Sănătate și Siguranță în Muncă investighează moartea unui șofer de camion, al cărui corp a fost găsit fără viață marți într-o zonă de așteptare de pe șoseaua A-132, în apropiere de municipalitatea Bailo, în regiunea Jacetania. Dispariția sa fusese anunțată ieri.

Deși la început a fost semnalată sindicatelor ca fiind un posibil accident de muncă, reconstituirea faptelor a deschis posibilitatea altor ipoteze, inclusiv cea a unei morți voluntare.

Șoferul camionului, un cetățean român, lucra pentru o companie din Navarra și transporta fier vechi din Huesca către această regiune. Anturajul său a anunțat luni dispariția sa, deoarece nu aveau nicio veste despre locul unde se afla, iar acesta nu le răspundea la telefon.

La ora 13.30, cadavrul a fost găsit sub autobasculantă într-o zonă de așteptare de pe A-132, la punctul kilometric 59. Inițial, totul indica un accident de muncă. Acest lucru a fost comunicat de Inspecția Muncii sindicatelor și, de fapt, tehnicienii de medicina muncii s-au deplasat la fața locului.

Împreună cu Garda Civilă, a fost efectuată o reconstituire a faptelor. Posibilitatea unui eveniment violent cu implicarea unor terțe părți a fost exclusă, iar cazul este investigat ca fiind un accident sau un deces voluntar.

Sursa AICI


VERSUS SO3E04


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.