Poliția germană caută un șofer român de CAMION care a accidentat o femeie și a fugit Recomandat

Poliția germană caută un șofer român de CAMION care a accidentat o femeie și a fugit

Poliția germană cere informații și caută șoferul unui camion înmatriculat în România care sâmbătă, 6 martie, a provocat un accident de circulație și apoi a fugit, scrie portalul oficial de informații al Poliției.


Sâmbătă de dimineață, în jurul orei 11, la o intersecție semaforizată între B255 și B277, în Juno, un Ford Escort roșu a oprit pe banda din dreapta, iar pe cea din stânga lui a oprit un camion albastru, așteptând ca semaforul să se facă verde. Când semaforul le-a dat voie să circule, ambele vehicule au făcut stânga în intersecție, spre Sinn. Numai că șoferul TIR-ului a făcut manevra intrând pe banda din dreapta lui și lovit Fordul. Atât TIR-ul cât și autoturismul au oprit ulterior în afara șoselei. Când șoferița din Ford a chemat poliția, șoferul care a provocat accidentul s-a urcat în camion și a plecat. Femeia din Herborn a notat numărul de înmatriculare al camionului înmatriculat în România. Șoferul avea în jur de 30 – 35 de ani, între 165 și 170 cm înălțime și de statură puternică.

Avea părul închis la culoare și purta un tricou cu dungi și pantaloni de trening gri. Poliția din Herborn cere martorilor accidentului să ofere orice detalii care ar ajuta la identificarea camionagiului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.