Poliția britanică folosește un camion neinscripționat pentru a amenda șoferii care conduc imprudent Recomandat

Poliția britanică folosește un camion neinscripționat pentru a amenda șoferii care conduc imprudent

Poliția i-a prins pe șoferi care nu respectă legislația rutieră de pe M1. Ei nu purtau centurile de siguranță la telefon și chiar vizionau videoclipuri în timp ce conduceau cu 70 km/h.


Ofițerii din Northamptonshire și Leicestershire au folosit un camion nemarcat cu însemnele poliției pentru a detecta infractorii pe o porțiune de autostradă între intersecția 16 și joncțiunea 22.
Ofițerii de trafic au putut filma și aduce dovezi ale conducerii riscante din cabina înaltă a camionului neinscripționat.
Poliția folosește „Supercab” pentru a ajunge lângă vehicule în care șoferii comit infracțiuni și pentru a aduna dovezi de conducere în afara legii.
Verificările au identificat un total de 105 infracțiuni, dintre care 79 au fost în Northamptonshire, inclusiv 45 pentru nepurtarea centurii.
Alți zece șoferi din Northamptonshire au fost opriți pentru că au folosit un telefon mobil în timpul conducerii și s-a considerat că șase nu au un control corespunzător asupra vehiculului, deoarece erau ocupați cu altceva, scrie englishtimes.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.