Poliția a aplicat zeci de amenzi celor care au filmat un camion răsturnat

Poliția a aplicat zeci de amenzi celor care au filmat un camion răsturnat

Miercuri dimineață, 31 iulie, poliția a aplicat peste 40 de amenzi conducătorilor auto care, în timp ce conduceau pe autostrada A28, au filmat sau fotografiat un accident în care a fost implicat un camion răsturnat în apropiere de orașul olandez Leusden. Șoferii au primit o amendă usturătoare, conform postului de televiziune RTV Utrecht.

Accidentul a avut loc în jurul orei 09:30. Un camion încărcat cu produse de curățenie s-a răsturnat din cauze încă necunoscute. Două persoane aflate în cabină au rămas blocate și au fost eliberate de către pompieri. Ulterior, au fost transportate la spital. Cabina camionului a ajuns pe parapetul de protecție, provocând daune semnificative acestuia.

Imediat după accident, s-au format cozi lungi de mașini în ambele direcții ale autostrăzii. Pe partea opusă a drumului, șoferii încetineau pentru a privi accidentul sau pentru a înregistra imagini, ceea ce a dus la noi probleme de trafic, dar și la amenzi de până la 380 de euro. „Acest comportament este ilegal și pune în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic”, a avertizat poliția.
Autostrada A28, pe direcția spre Amersfoort, a rămas închisă aproape toată ziua. Un purtător de cuvânt al Rijkswaterstaat (Administrația Rutieră și Fluvială din Olanda) a explicat că recuperarea camionului a durat mai mult decât de obicei din cauza încărcăturii formate din produse pentru curățenie: „Dacă aceste produse ar fi căzut pe șosea, ar fi trebuit să începem din nou operațiunea de la zero”.

Camionul a fost ridicat la începutul serii cu ajutorul unor perne pneumatice, iar în jurul orei 18:40, cea mai mare parte a autostrăzii a fost redeschisă traficului. Cu toate acestea, o bandă a rămas încă închisă pentru lucrări suplimentare. (ziarulromanesc)


MAN PRE-IAA AUSTRIA


SCHMITZ PRE-IAA 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.