Podurile Fetești și Cernavodă intră în reparații

Podurile Fetești și Cernavodă intră în reparații

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat o licitaţie de 116 milioane lei (24,3 milioane euro), fără TVA, pentru reabilitarea podurilor de la Feteşti şi Cernavodă, situate pe Autostrada A2, potrivit unui anunţ publicat pe platfoma SICAP.


Licitaţia vizează ”realizarea lucrărilor de reabilitare a podului peste braţul Borcea, lângă Feteşti, situat pe Autostrada A2, la km 149+680 (Lot 1) si realizarea lucrărilor de reabilitare a podului de la Cernavoda, situat pe Autostrada A2, la km 157+600 (Lot 2)”, se arată în anunţ.

Ofertantul trebuie să demonstreze că cifra de afaceri anuală totală, pentru fiecare din exerciţiile financiare aferente anilor 2016, 2017 si 2018, a fost de minimum 22 milioane lei pentru lotul 1 şi 19 milioane lei pentru lotul 2.

Pentru fiecare lot in parte, ofertantul trebuie să demonstreze că a finalizat, în ultimii 5 ani, lucrări de infrastructură în valoare cumulată de minimum 55 milioane lei pentru lotul 1 şi 46 milioane lei pentru lotul 2.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 18 noiembrie.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.